Ismerje meg a Waterfront Sportegyesületet!

WSE kardvívó csapat

A Waterfront Sportegyesületet 11 vállalkozó kedvű fiatal alapította 2015-ben. Az alapító tagok közül öten több évtizedes kardvívói múlttal rendelkeznek, és máig versenyszerűen űzik a sportágat. Sportkarrierjük során jelentős hazai és nemzetközi eredményeket értek el, és büszkék vagyunk rá, hogy ma már a WSE színeit erősítik.

Az elmúlt három évben rendszeresen Magyarország 8 legjobb férfi kard csapata között voltunk, és csak olyan nagy múltú és országosan ismert egyesületek tudtak minket megelőzni, mint a BVSC, az UTE, az MTK vagy a VASAS. További jelentős fegyvertény, hogy mindössze egyéves fennállásunk ellenére két férfi kard csapatot is képesek voltunk kiállítani a 2016. évi Országos Bajnokságon, ami számos nálunk jóval nagyobb gazdasági háttérrel rendelkező egyesületnek sem sikerült. Külön öröm, hogy második számú csapatunk is maga mögé tudott utasítani több, a sportágban régóta jelenlévő klubot.

Az élsport mellett egyesületünk gyerekek számára szervez vívó tanfolyamokat a budapesti Baár-Madas Református Általános Iskolában, ahol fő célunk a fiatalok sportos életmódra nevelése, a sportág népszerűsítése, és a versenysporttal való megismertetése. 2018 márciusában indítjuk el amatőr edzéseinket olyan a sportág iránt érdeklődő fiataloknak és felnőtteknek egyaránt, akik szívesen kipróbálnák magukat a legeredményesebb magyar olimpiai sportban. Az edzéseken életkortól, vívó tapasztalattól és nemtől függetlenül mindenkit szeretettel várunk.

Ha szeretne többet megtudni a vívás sportágról és annak előnyeiről, olvassa el erről szóló írásunkat!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és szeretné magát kipróbálni kardvívásban, vagy gyerekét szeretné beiratni edzéseinkre, tekintse meg vívódzéseink részleteit!

Egyesületünk jelenleg a vívás sportágban fejt ki aktív sporttevékenységet, de terveink között szerepel további sportágak felvétele a portfóliónkba. 2018 év elején indítottuk be természetjáró és szabadidős szakosztályunkat, míg a labdarúgó és kosárlabda sportágak bevezetése jelenleg is folyamatban van.

Labdarúgás iránt érdeklődő fiatalok a szigetszentmiklósi József Attila Általános Iskolában ismerkedhetnek meg az országban töretlen népszerűségnek örvendő labdajátékkal.

A vízi sportok szerelmeseinek is jó hírekkel szolgálhatunk, mivel egyesületünk szentendrei fióktelephelye tökéletes bázist biztosít majd számukra mind kajak-kenu, mind evezés sportágakban.

Az egyesület tisztségviselői

Elnök

Dr. Soproni Szabó Benedek

Elnök
Elnök

Dr. Puy Kristóf

Szakmai alelnök
Elnök

Dr. Horváth Nándor

Gazdasági alelnök