Támogassa a WSE sportolóit adója 1 százalékával!

hírek

Támogassa a WSE sportolóit adója 1 százalékával!

2017 szeptemberében indítottuk el vívó edzéseinket kisiskolásoknak a budai Baár Madas Általános Iskolában. A gyerekeket több évtizedes versenyzői múlttal büszkélkedő edző vezeti be a legeredményesebb magyar olimpiai sportág, a vívás rejtelmeibe. A kardvívás népszerűsítése mellett célunk a fiatalok sportos életmódra nevelése, ezért terveink között szerepel további sportágak felvétele a portfóliónkba. 2018 év elején indítottuk be természetjáró és szabadidős szakosztályunkat, míg a labdarúgó és kosárlabda sportágak bevezetése jelenleg is folyamatban van.

Adója 1 százalékának felajánlásával most Ön is segíthet minket célunk elérésében.

Támogassa egyesületünket adója 1%ával!

Waterfront Sportegyesület
Adószámunk:
 18649772-1-43

Hogyan rendelkezhet adója 1 százalékáról?

Az 1 százalékos felajánlásáról a bevallással együtt vagy akár attól elkülönülten is rendelkezhet. A rendelkezést 2018. május 22-éig benyújthatja a NAV honlapján felsorolt módszerek szerint.

Papír alapú beküldés választása esetén a kitöltött formanyomtatvány kinyomtatható, és azt kell lezárt, postai borítékban, személyesen benyújtania vagy postán feladnia a NAV részére 2018. május 22-éig. A NAV postai elérhetőségeit ide kattintva érheti el.

Ha rendelkezik ügyfélkapu elérhetőséggel és elektronikus úton szeretné beküldeni a nyomtatványt, használja a NAV oldalán találhatókitöltő programot.

Fontos, hogy a 2018. május 22-ei határidő jogvesztő. Ez azt jelenti, hogy ha ezt követően rendelkezik befizetett személyi jövedelemadója 1%-áról, a rendelkezése érvénytelen és késedelmét igazolási kérelemmel sem mentheti ki.

Köszönjük támogatását!

Bezárás