Az egyesületről

Az alapítás

Waterfront Sportegyesületet 11 fiatal alapította 2014-ben. Az alapító tagok közül öten több évtizedes kardvívói múlttal rendelkeznek, és máig versenyszerűen űzik a sportágat. Sportkarrierjük során jelentős hazai és nemzetközi eredményeket értek el, és büszkék vagyunk rá, hogy ma már a WSE színeit erősítik. Tevékenységünk kiszélesedésével párhuzamosan létszámunk is jelentősen gyarapodott.

Eredményeink

Egyesületünk megalakulását követő három évben Magyarország 8 legjobb férfi kard csapata között voltunk, és csak olyan nagy múltú és országosan ismert egyesületek tudtak minket megelőzni, mint a BVSC, az UTE, az MTK vagy a VASAS. További jelentős fegyvertény, hogy a 2016. évi Országos Bajnokságon két férfi kard csapatot is képesek voltunk kiállítani, ami számos nálunk jóval nagyobb gazdasági háttérrel rendelkező egyesületnek sem sikerült. Külön öröm, hogy második számú csapatunk is maga mögé tudott utasítani több, a sportágban régóta jelenlévő klubot.

Vívóedzéseink

Az élsport mellett egyesületünk gyerekek számára szervez kardvívó tanfolyamokat a budapesti Baár-Madas Református Általános Iskolában, ahol fő célunk a fiatalok sportos életmódra nevelése, a sportág népszerűsítése, és a versenysporttal való megismertetése. Terveink között szerepel haladó növendékeink indítása a 2019-es Diákolimpián, ezért a rendszeres edzések mellett a versenyzők egyéni fejlesztésére (iskolázás) is nagy hangsúlyt fektetünk.

2018 nyarán megszerveztük első napközis vívótáborunkat, amelyen a több éves versenyzői múlttal büszkélkedő edző, Karasszon Ágnes és a világbajnok kardvívó, Nemcsik Zsolt foglalkozott a gyerekekkel. Számos növendékünk részt vett az intenzív és élménydús táborban, ahova példaképük, az olimpiai és világbajnok Szilágyi Áron is ellátogatott, hogy az aranyérmekig vezető útról meséljen a gyerekeknek.

2019-ben indítottuk el kezdő kardvívó edzéseinket orosz/angol nyelven, amelyeket több mint 5 éves tapasztalattal rendelkező, orosz anyanyelvű edzőnk tart. Örömmel várunk minden vívás iránt érdeklődő, angolul vagy oroszul beszélő gyereket 7 éves korig

Foci gyerekeknek

2018 szeptemberében indítottuk be fociedzéseinket a szigetszentmiklósi József Attila Általános Iskolában, ahol több évtizedes tapasztalattal rendelkező edzőnk  2  csoportnak (kisebbeknek és nagyobbaknak) tart edzéseket hétköznap délutánonként. 

Célunk hogy csapataink minél több alkalommal képviseljék egyesületünk színeit a 2019-es Bozsik programon és más diákbajnokságokon.

 

Természetjárás

2018 év elején csatlakoztunk a Magyar Természetjáró Szövetséghez (MTSZ). A tagságnak köszönhetően egyesületi tagjaink igényelhetnek Természetjáró Kedvezménykártyát (TeKa), és kedvezményesen juthatnak hozzá a Kéktúra füzetekhez is.

2018 márciusa óta rendszeresen szervezünk gyalogostúrákat, és tagjaink megkezdték az Országos Kéktúra teljesítését is. A szervezett túrákra minden érdeklődőt örömmel várunk.

 

Az egyesület tisztségviselői

Dr. Soproni Szabó Benedek

Dr. Soproni Szabó Benedek

Elnök

Dr. Puy Kristóf

Dr. Puy Kristóf

Szakmai alelnök

Dr. Horváth Nándor

Dr. Horváth Nándor

Gazdasági alelnök

Bezárás
×
×

Cart