Az egyesületről

Az alapítás

Waterfront Sportegyesületet 11 fiatal alapította 2014-ben. Az alapító tagok közül öten több évtizedes kardvívói múlttal rendelkeznek, és máig versenyszerűen űzik a sportágat. Sportkarrierjük során jelentős hazai és nemzetközi eredményeket értek el, és büszkék vagyunk rá, hogy ma már a WSE színeit erősítik.

Eredményeink

Az elmúlt három évben rendszeresen Magyarország 8 legjobb férfi kard csapata között voltunk, és csak olyan nagy múltú és országosan ismert egyesületek tudtak minket megelőzni, mint a BVSC, az UTE, az MTK vagy a VASAS. További jelentős fegyvertény, hogy mindössze egyéves fennállásunk ellenére két férfi kard csapatot is képesek voltunk kiállítani a 2016. évi Országos Bajnokságon, ami számos nálunk jóval nagyobb gazdasági háttérrel rendelkező egyesületnek sem sikerült. Külön öröm, hogy második számú csapatunk is maga mögé tudott utasítani több, a sportágban régóta jelenlévő klubot.

Vívóedzéseink

Az élsport mellett egyesületünk gyerekek számára szervez vívó tanfolyamokat a budapesti Baár-Madas Református Általános Iskolában, ahol fő célunk a fiatalok sportos életmódra nevelése, a sportág népszerűsítése, és a versenysporttal való megismertetése. 2018 márciusában indítjuk el amatőr edzéseinket olyan a sportág iránt érdeklődő fiataloknak és felnőtteknek egyaránt, akik szívesen kipróbálnák magukat a legeredményesebb magyar olimpiai sportban. Az edzéseken életkortól, vívó tapasztalattól és nemtől függetlenül mindenkit szeretettel várunk.

2018-tól természetjárás és labdarúgás

Egyesületünk jelenleg a vívás sportágban fejt ki aktív sporttevékenységet, de terveink között szerepel további sportágak felvétele a portfóliónkba. 2018 év elején indítottuk be természetjáró és szabadidős szakosztályunkat, míg a labdarúgó és kosárlabda sportágak bevezetése jelenleg is folyamatban van.

Labdarúgás iránt érdeklődő fiatalok a szigetszentmiklósi József Attila Általános Iskolában ismerkedhetnek meg az országban töretlen népszerűségnek örvendő labdajátékkal.

vízi sportok szerelmeseinek is jó hírekkel szolgálhatunk, mivel egyesületünk szentendrei fióktelephelye tökéletes bázist biztosít majd számukra mind kajak-kenu, mind evezés sportágakban.

Az egyesület tisztségviselői

Dr. Soproni Szabó Benedek

Dr. Soproni Szabó Benedek

Elnök

Dr. Puy Kristóf

Dr. Puy Kristóf

Szakmai alelnök

Dr. Horváth Nándor

Dr. Horváth Nándor

Gazdasági alelnök

Bezárás