HÍREK

Szeptembertől indul a WSE foci!

A foci nem csak a felnőttek körében számít közkedveltnek, egyre több kisiskolás szeretne valamelyik híres labdarúgó nyomdokaiba lépni.

Mivel a foci iránt érdeklődő gyermekek száma évről évre növekszik, sportegyesületünk is meghozta az első lépéseket, hogy a lelkes és tehetséges gyerekeknek megfelelő teret és szakértői segítséget biztosíthasson.

A tanév végén, június 7-én, a szigetszentmiklósi József Attila Általános Iskolában szerveztünk – a nagy érdeklődésre való tekintettel – rögtön két bemutató edzést, amelyekre a foci iránt érdeklődő alsó osztályosokat vártunk. A foglalkozásokon a tanulók megismerkedhettek a labdavezetés alapjaival, és gyakorolhatták a többi alapvető labdarúgással kapcsolatos technikát, mint például a focilabda helyes elrúgása, passzolása vagy bedobása. A WSE fiatal, C licences futballedzője több éve foglalkozik kisiskolásokkal, ezért tudja, hogy a móka és cselek tanulása mellett a gyerekek az egymás közti versengést élvezik a legjobban. Így tehát nem meglepő, hogy a fő attrakció az edzés végi csapatjáték volt, amelyben mindenki megcsillogtathatta frissen szerzett tudását.

WSE fociedzés
A fociedző és a gyerekek

A sikeres focibemutató után a Waterfront Sportegyesület szeptembertől elindítja rendszeres fociedzéseit a József Attila Általános Iskolában, amelyre alsó tagozatosok jelentkezését várjuk.

Fontos számunkra, hogy a WSE fociedzéseken játékosan tanítsuk meg a gyerekeket az egymás iránti tiszteletre, fegyelemre, a csapatban való közös munkára, és mindemellett koordinációs készségüket is fejlesszük. Célunk, hogy a hozzánk járó gyerekek lelkesedését fenntartsuk, és motiváljuk őket a mozgásra, illetve megtanítsuk őket annak szeretetére.

Az edzéseik részleteihez kattintson ide.

Bezárás
×
×

Cart